Co je to za dárek?

Kdo by neměl rád rozbalování dárků? Tahle především vánoční aktivita ukáže, jak dobří jste rozbalovači a jaký máte cit, nebo spíš sluch?

Na hru si připravíme jednu dostatečně velkou krabici, aby se do ní postupně vešly všechny připravené předměty, tedy dárky.

Jako dárky si připravíme nejrůznější předměty, jako třeba: propisku, ponožky, knihu, baterku, krabičku se zápalkami, plechovku a libovolné další věci. Čím větší pestrost, tím lepší hra. Ovšem pozor, aby předměty nebyly křehké!

Postupně vždy do krabice vložíme jeden dárek, krabici dobře zavřeme a přidáme pro lepší dojem ze hry mašli. 

Takto zabalený dárek necháme kolovat, každý si smí několik sekund dárek podržet, případně lehce zatřepat a poslat dále. Poté si každý na papír napíše tip, co je uvnitř. 

Po doběhnutí kolečka se dárek rozbalí a kdo se trefil, píše si bod. Na závěr hry se sečtou body a vyhlásíme nejúspěšnějšího hádače - vítěze

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 402 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář