DIY: Podzimní dekorace a inspirace

Chcete si vyzdobit byt či dům předměty s podzimní tématikou? Ukážeme si pár jednoduchých nápadů jak toho docílit. Vše je navíc tvořeno pomocí věcí, které každý najde doma. Výsledek určitě bude stát za to!

 

Listy z kartonu

Tyto listy doporučuji dělat na karton, lepenku nebo tvrdší čtvrtku, aby po vystavení listy držely ten správný tvar. Listy si vyřežte pomocí řezáků nebo nůžek. Tuhle část samozřejmě udělá rodič, aby se děti neporanili. V další fázi už můžete děti zapojit a vybarvit si listy podle vašich představ barvičkami. Já používám akrylové barvy, ty se mohou využít i do exteriéru, ale pokud budete mít listy vystavené doma, můžete použít i tempery nebo jiné vaše oblíbené barvy. Listy můžete dle libosti věšet nebo opřít jak se vám to bude líbit.

 

Šanon

Na tento šanon budete potřebovat krabici od müsli nebo jiných cereálií. Krabici si seřízneme do požadovaného tvaru a pak už jej dozdobíme pomocí barevných papírů či papírů s nějakým podzimním potiskem. Pokud použijete barevný papír, můžete ho s dětmi dotvořit kresbičkami podle vašeho výběru. To bude určitě děti také bavit a můžou rozvíjet svou kreativitu. Pokud chcete, můžete si podobným způsobem polepit i obyčejné krabice, do kterých si děti mohou ukládat své hračky, sešity do školy, výtvarné potřeby a jiné. 

 

Doufám, že pro vás tento článek a video bylo přínosem a budu se na vás těšit příště.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 952 návštěvníků

Jana Svobodová

Jana Svobodová

Autorka žije tvorbou různých DIY pro děti i starší. Její dalšími zálibami jsou: kreslení, malování, grafika, tvorba videí apod. Studuje na UHK obor Grafická tvorba - multimedia. Další ukázky tvorby můžete vidět na Youtube kanále: https://www.youtube.com/dzejnart

Přidejte komentář