Dopřejte si své oblíbené jídlo kdekoliv díky skleněnému boxu Maped

Kategorie: Recenze

Určitě jste mnohdy řešili problém, jaké jídlo dát dítěti na výlet, v čem si přenést oblíbený pokrm na piknik anebo jste neměli kvalitní těsnící krabičku na přenos obědu do práce tak, aby vám nic nevyteklo do tašky. Podívejte se na snadné řešení všech problémů!

Ať už vyrážíte kamkoliv a chcete sobě nebo dětem nabalit pořádné jídlo, rozhodně neprohloupíte volbou skleněného boxu Maped picnik. Krabička je dostatečně velká i pro pořádnou obědovou porci pro dospělého.

 

Je vyrobena z borosilikátového skla, plastový uzávěr je z nezávadného polypropylenu a je opatřen 4 kvalitními zaklapávacími packami. Okraj krabičky pak objímá gumové těsnění, takže se nemusíte bát, že vám cokoliv unikne ven do batohu. 

Není problém ohřívat krabičku v mikrovlnce, pouze nezapomeňte uvolnit na víku plastový ventil. Po návratu domů jen dáte prázdný box do myčky a můžete jej znovu použít na další den. 

 

Celkový dojem z krabičky je skvělý. Rozhodně hravě strčí do kapsy jiné plastové, u kterých si nemůžete být jisti těsností. Dovnitř se vleze i pořádná porce obědu pro dospělého člověka. Musíte počítat s větší hmotností u plastové krabičky, zato ale máte jistotu, že sklo nenachytá pachy jídla a těsnící víko udrží vše uvnitř. 

 

Produkt k recenzi dodalo online papírnictví Activáček.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,8/5. Hodnotilo 183 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář