Jaká existují ocenění pro děti? Potěšte je medailí, diplomem i trofejí!

Sponzorováno

Vidět své dítě šťastné, s jiskřičkami v očích a úsměvem od ucha k uchu? To je ta největší odměna pro každého milujícího rodiče! Děti jsou těmi nejupřímnějšími tvorečky na celém světě. Ať už projevují jakoukoli emoci od radosti, zlosti nebo smutku, vždy je projevují od srdíčka a nikdy si na nic nehrají. A jak je známo, děti se rády cítí důležitě a výjimečně. I vy jim můžete ukázat, jak šikovné, nadané a výjimečné jsou!

Podpořte v dítěti zdravou soutěživost

Děti se rády mezi sebou předhání, porovnávají se, snaží se být lepší nežli ti druzí. Podpořit v nich zdravou soutěživost, ať už půjde o turnaj, závod nebo třeba jen společné odpoledne s kamarády, lze poměrně snadno: motivujte je k lepším výkonům nejrůznějšími oceněními, která jim dají najevo, že snažit se má smysl! A rozhodně je z čeho vybírat! Děti můžete ocenit diplomem, medailí, pohárem i krásnou trofejí.

Dítěti zůstane památka

Zatímco dospělému člověku stačí i milé slovo, děti daleko více ocení hmotnou věc. Proto jsou pro děti vhodné nejrůznější dětské trofeje. Ať už půjde o důležitý závod, výjimečný turnaj nebo třeba jen o nějakou maličkost, dítěti navždy zůstane památka na den, kdy něco dokázalo, kdy se mu něco povedlo, kdy bylo v něčem skutečně dobré. A to je pro ně mnohem více, nežli poplácání po rameni – to si totiž na poličku nad postelí jen těžko vystaví.

Dítě můžete ocenit kdykoli

Abyste svému dítěti ukázali, že je šikovné a podpořili v něm chuť v dané věci pokračovat, nemusíte čekat na školní nebo třeba městské turnaje. Ocenit svou ratolest přece můžete kdykoli! Pověste mu na krk medaili, když na fotbalovém tréninku poprvé střelí branku! Darujte mu blýskavý pohár, až se mu konečně podaří sjet kopec na lyžích! Překvapte ho diplomem, když se naučí bruslit na ledě. Je tolik příležitostí, kdy můžete svým dětem ukázat, že se jejich snaha, píle a chuť vyplatila.

A kde stylové dětské ocenění zakoupit? Doporučujeme e-shop a kamenné prodejny společnosti Poháry Bauer.

 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 467 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář