Kolíčková hra na celý výlet

Kategorie: Výlety

Další možností, jak děti zabavit v průběhu celé cesty je hra s kolíčky. Každý na začátku dostane určitý počet kolíčků na prádlo. Od této chvíli začíná hra a končí zpravidla až na konci výletu.

Cílem každého je, mít na konci žádný nebo co nejméně kolíčků. Snaží se tedy ty, co dostane, připnout někomu jinému na batoh nebo na oblečení. Daný člověk si však připínání nesmí všimnout, pokud vidí, že mu někdo chce připnout kolíček, zachrání se tím. Není ale zachráněn na celou dobu, kolíček mu může připnout kdokoliv a kdykoliv. 

Pokud je někomu úspěšně připnut kolíček, na konci se počítá jako záporný bod. Ovšem není problém, když si dítě během cesty všimne, že má kolíček na batohu nebo někde jinde připnutý. Jednoduše si jej sundá a snaží se ho přinout někomu jinému. 

Když hra končí, většinou na konci výletu, vyhodnotí se, kdo má u sebe kolik kolíčků (v ruce nebo připnutých). 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 837 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář