Můj sešit pozorování a aktivit - užitečný pracovní sešit

Kategorie: Recenze

Uvědomují si děti přítomnost přírody i v městech? Jak užitečně naložit se zdánlivě nepoužitelnými plastovými věcmi? Poznají nejčastěji u nás se vyskytující stromy? Nejen tyto oblasti se děti naučí a pochopí při práci s těmito pracovními sešity!

Můj sešit pozorování a aktivit - příroda ve městě

Pracovní sešit vyzývající děti k objevování přírody ve městě. Jaká zvířata můžeme potkat v civilizaci ve dne či v noci? Nebo také jaké rostliny se zde vyskytují. Sešit děti možná inspiruje k pěstování rostlin, i když nemají k dispozici za domem zahrádku. Lze si ji vyrobit a nainstalovat téměř kdekoliv! 

Jelikož se jedná o sešit pro děti, nechybí zde také omalovánky, vystřihování a další kreativní činnost. 

Pořiďte si pracovní sešit na stránkách nakladatelství Svojtka & Co.

 

Můj sešit pozorování a aktivit - stromy

Tento pracovní sešit vyzývá děti k detailnějšímu pozorování a objevování stromů. Jaké části takový strom má? A jaký je jeho každoroční cyklus? Snad každý ví, že máme listnaté a jehličnaté stromy. Jací jsou ale zástupci těchto druhů? Text nabízí také recept na kaštanový krém, na který vám postačí jen 3 ingredience!

I v tomto sešitu si děti užijí malování, vystřihování a další kreativní činnosti.

Pořiďte si pracovní sešit na stránkách nakladatelství Svojtka & Co.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 305 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář