Naučte se kreslit 3D obrázky

Kategorie: Recenze

Kdekdo by někdy chtěl zachytit daný moment tužkou na papír. Dojde-li ale na realistický pohled na dílo, ne vždy se tento faktor podaří správně splnit. Encyklopedie z nakladatelství Zoner Press nabízí knihu, která vám alespoň částečně pomůže v kreslení trojrozměrných objektů. Vyzkoušejte a uvidíte sami.

Nejen ve školním věku se děti snaží a učí kreslit různé obrázky či tvary. Pro lepší osvojení trojrozměrného kreslení je perfektní ilustrovaný a fotografický průvodce od Stefana Pabsta. 

Kniha umělcům ukazuje, jak snadno lze obyčejné malůvky změnit tužkou v neuvěřitelně realistická díla. Autor vám krok za krokem pomůže zlepšit své malířské a kreslířské dovednosti.

Encyklopedie (která ovšem nemá více jak 140 stran) nejprve vysvětlí a představí potřebné nástroje a materiály. V rychlosti projdete teorii míchání barev, tónování i stínování. Po zvládnutí kreslířských technik se vrhneme na jednotlivá díla. S knihou zvládnete nakreslit jednoduchou 3D kostku s veškerým stínováním, poté pokročíte na malování LEGO kostek, dopravních prostředků, zvířat či lidí.

Zaujala vás tato naučná a inspirativní kniha? Můžete si ji pořídit přímo na stránkách nakladatelství Zoner Press. 

 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,8/5. Hodnotilo 615 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář