Obuv do školy - Nejlepší návrhy pro chlapce a dívku

Sponzorováno

Nový školní rok už nám klepe na dveře a vy ještě nemáte nachystané přezůvky do školy pro vaše ratolesti? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž povíme, podle jakých kritérií přezůvky vybírat, aby byly nejen trendy, ale také aby byly pohodlné. Kvalita a módní design musí jít spolu ruku v ruce. Proto čtete a pojďte se inspirovat s námi.

Jaké školní přezůvky vybrat pro chlapce a jaké pro dívky?

Kvalitní dívčí a chlapecké přezůvky do školy mohou mít mnoho podob. Na trhu existuje celá řada trendy modelů, které vkusně zapadnou do školního outfitu pro chlapce i pro dívku. Pojďme se tedy podívat na rozličné možnosti. Výbornou volbou budou dívčí a chlapecké pantofle. Dobrou službu odvedou i dětské sandály. Stále oblíbené jsou u dětí i u rodičů klasické nazouváky. Důležité je vždy to, aby měla zvolená obuv pro děti dobře odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Školní přezůvky by měly být i dostatečně lehké, aby nezatěžovaly dětská chodidla. Pro nejmenší děti se hodí klasické papuče, které z módy nevychází a děti je seženou v pestrobarevném designu. Stylové kousky mohou chlapci a dívky nakupovat i na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si přijde na své každý školák i rodič.

Jaké barvy, vzory a motivy na přezůvkách do školy budou in?

Pokud chcete, aby byly přezůvky pro vaše děti nejen kvalitní, ale také trendy, měli byste se zaměřit na módní vzory, barvy a motivy pro danou sezónu. V té letošní pofrčí kousky v přírodních a v pastelových barevných tónech. Tmavě modré, zelené i oříškové chlapecké a dívčí přezůvky do školy tak budou dobrou volbou. Vyhýbat se nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Děti tak tyto kousky snadno sladí i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou v letošní sezóně ty zvířecí a květinové. Vzory, motivy či potisky se mohou objevit i na školních přezůvkách pro děti. K těm pak děti budou moci volit spíše už jen decentní jednobarevné oblečení. Jak se v módě říká, příliš vzorů a motivů outfitům nesvědčí. Chlapecké a dívčí přezůvky do školy v zmíněných barevných odstínech lze sehnat i v kamenných prodejnách CCC. Zde není o různé modely dětských přezůvek nouze.

Jak pečovat o školní přezůvky, aby vašim dětem sloužily dlouhou dobu a co jejich velikost?

Aby dětem boty vydržely sloužit celý školní rok nebo i trochu déle, měli bychom jim k přezůvkám pořídit i kvalitní obuvnické doplňky. Dětem můžete na školní přezůvky pořídit impregnaci a čistící pěnu, pastu nebo gel. Na kožené kousky mohou děti využít i ochranný krém v neutrální barvě. Školní přezůvky pro dívky a chlapce společně s obuvnickými pečujícími doplňky můžete nakupovat také v prodejnách CCC. Tady najdete vše pěkně po hromadě. Velikost pak určete za pomoci krejčovského metru. Pečlivě měřte vnitřní vložku jiné boty, která dětem dobře padne. Naměřený výsledek pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mohou mít nuance v číslování. Díky správnému měření a porovnávání se lépe vyhnete nechtěným reklamacím.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 87 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář