Podzimní soutěž | Soutěž #1

Kategorie:

Máme tu pro vás první soutěž! Uzávěrka je 31.10.2016 v 23:59. Poté ze všech poslaných soutěžních fotografií vybereme tu nejlepší, jejíž autor obdrží balení užitečných pastelek Progresso! Soutěžit mohou i vícečlenné týmy a vytvářet tak například výtvory větších rozměrů.

Téma?

Podzim je bezesporu nejbarevnější roční období. Díky nádherně zbarveným listům můžeme vyrábět úchvatná umělecká díla. Možná jste si všimli některých článků zaměřených na podzim. A právě od posledního článku o výrobě ježků se odrazíme! 

Úkolem bude poslat na adresu info@zabav-deti.cz vyfocený výtvor. Můžete se inspirovat buďto právě zmiňovaným ježkem, a nebo zvolit libovolné jiné zvíře. Podmínkou je, že na výtvoru musí převládat podzimní listy. 

Kdo se může zúčastnit?

Soutěžit mohou jednotlivci, ale klidně i týmy. Může se zdát, že týmy mají výhodu ve více rukou nebo že zvládnou vytvořit mnohem větší dílo. Ovšem výtvor větších rozměrů neznamená automatickou výhru.

Co se hodnotí?

Po uzávěrce se budou hodnotit všechny poslané výtvory. Nejvíce budou rozhodovat tato kritéria:

  • poměr podzimního listí a namalovaných/vybarvených částí
  • barevnost
  • detaily 

Cena pro vítěze?

Vítězný výtvor obdrží sadu pastelek Progresso. Jedná se o pastelky v laku s velmi silným jádrem. Vhodné pro školy, děti a pro kreslení na větších plochách. Barevná stopa na papíru je velmi sytá. 

Vítěze budeme neprodleně po vyhodnocení kontaktovat, výsledky posléze naleznete i na webu.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,1/5. Hodnotilo 537 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář