Proč nemám jíst jen brambůrky?

Kategorie: Recenze

Co je nezdravé jídlo? A jsou všechny hamburgery jen špatné? Tyto i další otázky ohledně stravování si jistě některé děti kladou. Odpověď jim možná pomůže najít tato kniha celá o jídle.

Nezdravé, ale zároveň chutné a lákavé jídlo je všude kolem nás. Tenká kniha v sobě skrývá celou řadu informací a rad, které překvapí či pomohou nejen dětem, ale i dospělým. Primárně je samozřejmě kniha určena dětem, které se snaží poučit o tom, co všechno jejich oblíbené brambůrky a hamburgery obsahují. 

Kromě cenných informací je celý titul doplněn řadou ilustrací, několik přehledných a jednoduchých tabulek či infoboxů. Je libo i několik snadných receptů jak si připravit do školy zdravou a chutnou svačinku? Není problém, i to zde najdete!

Jestliže chcete dětem ukázat oblíbené a nezdravé pokrmy trochu do hloubky, touto knihou neuděláte chybu. Objednat si ji můžete na stránkách nakladatelství Svojtka. 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 301 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář