Tělocvična v pokojíčku – nadšení vašich dětí

Kategorie:

Mají vaše děti doma dostatek pohybu? Potřebují rozhýbat a častěji cvičit? Nejlépe zábavnou formou? Mám pro vás skvělou inspiraci!

 

Maminky, máte také pocit, že by vaše dítko mělo mít více pohybu, nebo že by mělo více cvičit, aby si trochu zlepšilo koordinaci pohybů či jen posílilo svalstvo? Také jsem to tak měla. Mojí dcerce jsme do pokojíčku umístili skvělou kovovou sestavu se závěsnými komponenty (žebřík, hrazda, kruhy, lano) a díky ní si zlepšila svou obratnost a byla pohybově zdatnější, než její kamarádi. Na této sestavě si užívala cvičení i houpání téměř každý den, proto také – ve srovnání s jinými dětmi – se na celé sestavě časem pohybovala doslova jako Tarzan v džungli.

Před nedávnem jsem zaznamenala stále přetrvávající nedostatek pohybového vyžití dětí ve svých pokojíčcích, proto jsem se rozhodla s tím něco udělat. Pustila jsem se tedy do tvorby a realizace produktů, díky kterým bude pohyb pro děti hrou a oblíbenou zábavou.

Obzvláště v dnešní době počítačů, mobilů a televize, kdy se stále více řeší narůstající dětská obezita, je potřeba děti neustále motivovat k pohybové aktivitě, určitě to také, maminky, znáte. Proto jsem uvedla na trh nejprve mini tělocvičnu se 4 rameny pro zavěšení cvičebních prvků, na kterou byla moje dcerka zvyklá ze svého dětství, a následně pak polohovací hrazdu domácí či stropní závěs. Na tyto závěsné systémy můžete umístit jakýkoli závěsný cvičební či zábavný prvek (boxovací pytel, závěsný kovový kruh, houpačky atp.) a vaše děti budou nadšené.

Navíc své děti opravdu snadno přimějete, aby zanechaly počítačových her a raději si pocvičily či se pohoupaly na těchto multifunkčních domácích sestavách. Děti si je velice brzy zamilují. Potvrzuje to i spokojený tatínek, který natočil video, jenž naleznete na konci článku.

Otočte, prosím, na 2. stranu.

Přejít na druhou stranu

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,1/5. Hodnotilo 831 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 1/5

Lenka Sobková

Lenka Sobková

Je autorkou interiérových produktů směřujících k fyzické aktivitě dětí zábavnou formou - mini tělocvična, hrazda, kolotoče ... pro domácnosti i mateřské školy. Vymýšlení nových produktů ji nesmírně baví, má spoustu dalších nápadů a těší se na jejich realizaci. www.GabiGym.eu

Přidejte komentář