Seznam příměstských táborů 2017

Kategorie:

Uvažujete, že své děti dáte v létě na nějaký příměstský tábor? Máte už nějaký osvědčený? Tento článek vám pomůže s výběrem. Několik vybraných a postupně doplňovaných tipů na skautské příměšťáky po celé ČR, které vašim dětem přinesou více než jen zážitky a nové kamarády.

Vyberte si ve svém okolí příměstský tábor pro své dítě a zajistěte mu tak příjemně strávený týden ve společnosti nových kamarádů. 

Možná si říkáte, proč zrovna skautské příměstské tábory? Skautští vedoucí, které potkáte přesně na těchto typech táborů, mají za sebou určitou dobu ve vedení některého z oddílů, kde dlouhodobě pracují s dětmi a všestranně je vychovávají. V létě se poté tradičně pořádají příměstské tábory pro veřejnost, aby i neskautské děti a jejich rodiče mohli vidět, že ve skautu jsou kvalitní vedoucí a dá se zde najít řada kamarádů, kteří mnohdy vydrží už navždy. 

Následující seznam se budeme postupně snažit aktualizovat až do prázdnin, během nichž se níže uvedené tábory konají. Pokud níže chybí nějaký tábor a vy si myslíte, že by zde měl být, určitě nám o něm dejte vědět (ať už komentářem nebo emailem skrze kontakt).

Praha

Hned šest turnusů od poloviny července do konce srpna nabízí pražské středisko Jana Nerudy. Pro více informací o táboře pokračujte tudy.

Brno

Několik let připravují příměstské tábory také skauti z brněnského 6. střediska. Letos se dva turnusy na konci srpna budou odehrávat na téma Šmoulové! Na tématicky laděných stránkách najdete nejen přehled termínů, program tábora či informace o vedoucích!

Turnov

V Turnově můžete využít některý z devíti různých týdnů tábora. Zdejší skauti tak chystají program na celé léto. Další informace

Plzeň

Pro děti různého věku můžete vybírat ze spousty možných témat jednotlivých týdnu. Plzenští skauti poskytují více informací zde, místa ale rychle mizí!

Chcete-li využít jeden ze čtyř běhů tábora dalšího střediska v Plzni, máte tu možnost.

Hradec Králové

Skautský prázdninový klub v Hradci Králové se na vás bude těšit po celé prázdniny. Zavítejte na jejich stránky.

Ivančice

Skauti z Ivančic avizují i na letošní léto 2017 příměstský tábor, sledujte proto jejich novinky a včas jistě budete vědět vše potřebné.

Most

Na výběr ze tří týdenních turnusů, tábor pořádá mostecké Centrum radost ve spolupráci se skauty. Další informace o pestrém týdnu.

Poděbrady

Téměř celé prázdniny můžete využít příměstský tábor v Poděbradech. Zajímavá témata, termíny a místo najdete tady.

Otrokovice

Týden tábora pro holky v Otrokovicích. Informace najdete na stránkách, určitě se nebojte kontaktovat samotné vedoucí pro další informace a upřesnění.

Blansko

Od poloviny července až do začátku školního roku můžete využít některý z nabízených turnusů se zajímavými tématy! Zajímá vás to? Pokračujte sem.

Semily

Hledáte-li možnost využití příměšťáku v Semilech, vybírat můžete hned ze tří turnusů. Na přehledných stránkách najdete také pěkný letáček.

Kyjov

Dva týdny uprostřed srpna pořádají příměstský tábor skauti z Kyjova. Zázemím bude tamní klubovna, těšit se můžete i na výlety a různé aktivity mimo budovu. 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 712 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 3/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář