Foukací fotbálek

Představím vám hru vhodnou do interiéru. Najděte si volný stůl, okolo kterého nejsou židle, vezměte pingpongový míček a hrajte!

Ať už máte jakýkoliv počet dětí, jistě je tímto pobavíte. Můžou proti sobě soupeřit buď jednotlivci a nebo dvojice, aby se všichni rychleji prostřídali.

Každému týmu (jednotlivec/dvojice) určíme jednu z kratších hran stolu, a to bude jeho brána. Doprostřed stolu postavíme míček a hru odstartujeme. Nikdo z hráčů nesmí použít žádnou část těla k dotyku míčku, pouze do něj smí foukat vlastní pusou. Cílem týmu je vstřelit co nejvíce gólů. Ten padne v případě, že míček spadne ze stolu na jedné z krátkých hran stolu, které jsou označeny jako brána.

Jedná se o chytlavou hru, kterou si děti rychle oblíbí a chtějí ji opakovat. Pokud nemáte pingpongový míček, můžete použít například kuličku papíru nebo jiný lehký (ideálně dutý) míček, který foukáním rozpohybujete.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 727 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 2/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář