Zkrášlete své auto samolepkou

Kategorie: Sponzorováno

Také často vídáte auta, která jsou ozdobena nejrůznějšími samolepkami, znázorňující, že se uvnitř nachází dítě? Navíc doplněné o jména malého člena rodiny či nějaký další výstižný text? Máme pro vás řešení, jak si svůj vůz vyzdobit úplně stejně, ba i dokonce lépe! Čtěte dál, nebudete litovat!

Jistě jste někdy viděli auto, která má například na zadní straně nějakou samolepku s obrázkem dítětem, možná i se jménem. Přemýšlíte, kde získat podobnou nálepku, navíc ve výborné kvalitě a přímo na míru? Rozhodně nesmí vaší pozornosti ujít Samolepky dítě v autě!

A proč zrovna tato firma?

Samolepky přímo na míru vám dorazí už do tří dnů! Jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů, které mají prokázanou dlouhou životnost. Přece byste si nepořídili výzdobu na auto, která toho vydrží málo a brzy odpadne. Tohoto se u těchto samolepek bát nemusíte.

Stěží potkáte stejnou

Zaujme vás také velmi široká nabídka barev a velikostí polepů, díky čemuž můžete vytvořit nespočet originálních kombinací, které jen těžko najdete na jiném autě.

Taková samolepka na autě navíc slouží jako bezpečnostní prvek - ostatní řidiči budou vědět, že uvnitř vozu přepravujete dítě, budou k vám tak jistě ohleduplnější. 

Jelikož každá samolepka je jiná, je zaručena také její "čerstvost". Každý kus je vyráběn na zakázku a ihned expedován, nehrozí tak její zdlouhavé přechovávání ve skladu a snížení její lepivosti. 

Zvolte si tu svoji

Vybrat si můžete z mnoha kategorií. Za zmínku jistě stojí samolepky se jmény dětí pro nejrůznější věkové kategorie. Pod obrázek můžete doplnit jméno dítěte, přezdívku či libovolný text až do 30 znaků. 

Pozornost také můžete zaměřit na kategorie podle pohlaví vašich dětí - ať už se jedná o chlapečky a nebo holčičky. No a pokud máte dětí více, ať už stejného nebo odlišného pohlaví, jistě rádi zabrousíte do kategorie sourozenců

Samolepky jsou vyráběny s láskou na kvalitní samolepící fólie.

Tak co, už jste si vybrali tu svoji?

 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 432 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 4/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář