Cvičení mentální kondice

Kategorie: Recenze

Nezanedbávejte mentální kondici svou, ani dětí. Kromě tělesných rozcviček můžete rozcvičit i mozek. Sbírka obsahuje 365 úkolů, můžete tak luštit celý rok a držet se v kondici! Kdo rád luští či pracuje na své mentální kondici, hraje si s písmeny a slovy jistě rád uvítá tuto knihu.

Děti i dospělí by neměli zanedbávat svoji mentální kondici a mozek tak procvičovat. S knihou Cvičení mentální kondice můžete celý rok po malých dávkách trápit svůj mozek. Uvnitř tohoto titulu najdete spoustu úkolů, hádanek, přesmyček a mnoho dalšího.

Ať už se rozhodnete řešit každý den jeden úkol nebo více, typy hádanek a úloh jsou pestré a tak udržíte déle pozornost a cvičení vás budou stále bavit! 

Je jedno, jestli s knihou budou luštit dospělí nebo děti, zapojit se může každý, kdo rád luští, pracuje na své mentální kondici a flexibilitě, kdo rád přemýšlí a hraje si s písmeny, slovy a jazykem. 

Novinku roku 2019 můžete zakoupit na stránkách nakladatelství Portál.

Ukázka z knihy

Úkol 253: Změňte v následujících slovech jedno jediné písmeno a najděte tak křestní jméno.

  • LEV
  • LINKA
  • MACEK
  • KARTA
  • SIRKA

Jaká jména jste odhalili? 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 434 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 1/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář