Milostný dopis - karetní hra

Jednoduchá a rychlá karetní hra určená pro hráče od 8 let! Hra je příjemnou kombinací štěstí, přemýšlení a riskování.

Popis hry

Součástí hry je balíček 16 karet, na nichž je 8 různých postav. Úkolem hráče je dostat milostný dopis k princezně a ostatním hrajícím zmařit tuto šanci. 

Každý hráč má při svém tahu na výběr ze dvou karet. Jednu z nich musí vybrat a zahrát její akci, druhou si ponechává. Karty (resp. postavy na nich) mají různé efekty (schopnosti). Herní kolo skončí tak, že ve hře zůstane jediný hráč poté, co ostatní byli vyřazeni efekty některých karet, anebo se po dobrání balíčku porovnají karty v rukou hráčů a vyhrává ten, jehož karta má nejvyšší hodnotu

Vítěz každého kola si bere token ve tvaru srdce znázorňující úspěšné doručení dopisu. Vyhrává ten, kdo po vyčerpání všech srdcí má na svém kontě nejvíc úspěchů. 

Recenze hry

Tato hra se dá zakoupit buď na českém trhu v mnoha internetových či kamenných obchodech v českém jazyce (cena se pohybuje okolo 100 Kč bez zahrnutí poštovného). Také můžete mít tuto hru s anglickými popisky schopností karet, získat je můžete například na známém AliExpressu, kde jej seženete za nižší cenu, většinou bez poštovného, pouze si na doručení počkáte déle (zpravidla od 14 do 45 dní). 

Jelikož každé kolo je velice krátké (řádově 1-3 minuty), můžete si hru zahrát i třeba při cestě vlakem nebo při krátkém čekání kdekoliv. Princip hry není složitý, hrát ji ale mohou jak děti mladšího věku, tak i dospělí si při hraní užijí svou zábavu a jistě docení jednoduchost a rychlost hry. 

 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 509 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 3/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář