Zážitková pedagogika

Teorie holistické východy (v přírodě a volném čase) - tak zní podtitul této knihy. V ní je teoreticky zpracován obor zaměřující se na osobnostní a týmový rozvoj.

Celá teorie zaměřující se na osobnostní a týmový rozvoj je popsána na více jak 200 stranách. Prostředkem k dosažení jsou přímé prožitkové situace. V českém prostředí je tento titul zcela novým počinem. 

Praktické a metodické návody zde budete hledat marně, zpracovány jsou zde především terminologické a ideové aspekty spolu se širšími sociálními souvislostmi. Tento edukativní směr by měl správně reagovat také na civilizační soudobé proměny. 

Autor vede čtenáře k tomu, aby se zamýšlel nad teoretickým rozměrem připravovaných programů a metod. 

Jedná se o jedinečný zdroj úvah pro studenty pedagogiky i zkušené pedagogy. Své si zde najdou také vedoucí kroužků, instruktoři i lektoři kurzů pro děti a dospělé.

Knihu si můžete objednat přímo na stránkách nakladatelství Portál.cz

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,8/5. Hodnotilo 433 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 2/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář