Hledáte v Olomouci judo kroužek pro své děti? Vyzkoušejte ten od Jump Academy!

Kategorie: Pohybové hry Recenze Sponzorováno

Mezi nejvhodnější sporty pro děti patří v poslední době judo. Obrovskou výhodou tohoto sportu je, že podporuje všeobecný fyzický rozvoj dítěte. Zároveň ale postupně dochází k vývoji i psychické zdatnosti, což je v dnešním světě velmi důležité.

Judo je bojové umění s velmi bohatou historií, které původně pochází z Japonska. Na kroužky juda se čerstvě zaměřujeme i u nás v olomouckém Jump Academy. Ačkoliv jde o individuální sport, tak tréninky probíhají v kolektivní formě. Děti společně navzájem, navzájem se od sebe učí, navazují známosti, získávají kamarády a skvěle se baví.

Rodiče zároveň mohou ocenit, že nespornou výhodou tohoto krásného bojového sportu je jeho nízká finanční náročnost. Dětem z počátku v podstatě stačí jen sportovní oblečení a lahev s pitím. Pokud vaši ratolest tento sport zaujme, můžete ji pak pořídit speciální úbor. Takzvané kimono.

Ptáte se, jak kroužek Judo Olomouc od Jump Academy vlastně probíhá? Naše tréninky vedou zkušení trenéři. Ti se během nich věnují výuce jednotlivých technik či posilování. Nechybí ani zábavné hry, které zlepšují dětem fyzickou kondici.

Naši lektoři v Jump Academy Olomouc však kladou velký důraz i na morální kodex. Děti se učí zásady přátelství, účtu k soupeři i sebeovládání. Snažíme se děti naučit, že judo v pojetí 21. století není jen i síle a získané dovednosti nesmějí zneužívat k tíži druhých. 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 166 návštěvníků

Článek jste již hodnotil/a. Vaše hodnocení: 2/5

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář