Sdílejte s ostatními své nápady!

Kategorie:

Chtěli byste přispět svým dílem do postupně tvořeného velkého díla? Nebo jen máte v hlavě nebo někde na papíru nápady na program (hry, činnosti, výlety,..) pro děti? Neváhejte a využijte zde na webu funkci pro vložení nápadu.

Projekt Zabav-Děti vznikl proto, aby lidé, kteří nějakým způsobem pracují nebo tráví čas s dětmi (rodiče, učitelé, vychovatelé, vedoucí kroužků,..), našli na jednom místě co možná nejvíce inspirací. Za půl roku trvání webu zabav-deti.cz přibylo na 200 článků. Počet neustále roste, avšak není vždy jednoduché přijít s něčím zajímavým.

Proto je tu nová funkce vložení programu. Po přejití na novou funkci (je součástí navigačního menu) se objeví formulář. Po jeho vyplnění bude odpověď odeslána ke zpracování. V případě, že přinese novou inspiraci, můžete se v dohledné době těšit na zveřejnění nového článku, jehož inspirace vychází právě z tohoto dotazníku. Na konci takového článku bude samozřejmě uvedený autor dotazníku, od kterého celý nápad pochází.

Čekací lhůta vydání článku závisí na počtu přijatých nápadů a také na vytíženosti ostatních autorů píšících články. V případě jakýchkoliv dotazů můžete napsat mail pomocí kontaktního formuláře zde na webu nebo přímo email na adresu info@zabav-deti.cz.

Děkujeme a budeme se těšit na spoustu nových nápadů přímo od vás!

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 665 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář