Skřítci dobra

Krátká, zábavná a napínavá hra, kterou si užije opravdu každý. Je pro mladší i starší. Interaktivní hra se světlem svíčky. Každý chce zůstat skřítkem dobra.

Každý hráč představuje skřítka dobra. Má svoji svíčku, kterou si musí hlídat. Hráči jsou rozděleni do více stejně početných týmů. Cilem hry je zhasnout svíčky ostatním skřítkům z ostatních týmu, ovšem bez žádného doteku, smí se jen foukat ústy. Komu svíčka zhasne, vypadává ze hry pro dané kolo.

Hra končí, když se na hracím poli pohybují hráči pouze jednoho týmu. Můžeme také zvolit variantu, kdy si hráči mohou zapálit svoji svíčku znovu, ale pouze od člena vlastního týmu, kterému svíčka ještě nezhasla.  

Kterému týmu se podaří vyhrát nejvíce kol? Kdo přijde na nejlepší možnost jak ochránit svoji svíčku nebo naopak sfouknout svíčky ostatních? 

 

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,1/5. Hodnotilo 593 návštěvníků

Jan Unger

Jan Unger

Jsem student Gymnázia v Brně. Více než 4 roky působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Hostěnicích. Věnuji se sportu především atletice a psím sportům. S programem "Zabav-Děti" mám hodně společného. Věřím že tento projekt pomůže spoustě lidem, kteří pracují s dětmi.

Přidejte komentář