Snadné testování žáků online!

Rok 2020 a druhá vlna epidemie koronaviru přinesla nejen pro české školství novou situaci. Děti a učitelé se nevídají ve škole, ale při online hodinách. Během podzimu je ale pro učitele již nutné vědomosti žáků nějakým způsobem testovat a za něco je známkovat. Proto na začátku listopadu přišla na český internet platforma Písemky ONLINE!

Možná jste učitelem či učitelkou, který hledá co nejpřímočařejší způsob na to, jak testovat znalosti žáků. Možná jste rodičem a víte, že učitelé Vašich dětí nemají k dispozici možnost, jakou zadávat dětem testy a známkovat je. Anebo aktuálně využívaná služba není úplně ideální.

Tak to pro vás máme zajímavý tip - vyzkoušejte Písemky ONLINE, a to na snadno zapamatovatelné doméně https://pisemky.online/ (POZOR! Doména končí .online, nikoliv .cz ani jinou koncovkou). Registrace i zadávání písemek žákům je zdarma.

Webová aplikace je navržena na základě potřeb učitelů, co aktuálně potřebují a hledají. Směr vývoje udávají především podněty pedagogů, kteří aplikaci využívají. 

Přednosti platformy:

  • snadné vytváření písemek, testů a kvízů 
  • bezplatné používání
  • otevřené i uzavřené odpovědi
  • automatické vyhodnocení uzavřených odpovědí a jejích bodování
  • nastavení časového limitu na odevzdání testu
  • nastavení platnosti testu, kdy je možné jej zahájit
  • ruční úprava bodů u odevzdaných písemek

Slova vývojáře platformy:

"Chtěli jsme rychle vytvořit jednoduchou online službu, která pomůže nejen učitelům v této komplikované situaci nějakým způsobem zadávat písemky žákům a hodnotit je. Není to určitě unikát a jediná služba na tento účel, ale všechny které jsme našli, buďto neměly dostatečné funkce anebo byly zpoplatněny vysokou částkou. Hlavní a podstatná část Písemek online je zcela zdarma. Pro opravdu náročné učitele připravujeme několik rozšiřujících funkcí, které budou zpoplatněny jednorázovou a opravdu nízkou částkou. Stále tak chceme platformu dělat co nejvíc dostupnou."

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 273 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář