Sněhule pro děti – Vyplatí se přidat do dětského šatníku?

Sponzorováno

Dětské sněhule by neměly chybět v žádném šatníku chlapce či dívky. Sněhule pro děti jsou vysoce funkční, ale také trendy boty, které zaručí vašim ratolestem tepelný komfort i v tom nejmrazivějším počasí. Na následujících řádcích si na dětské sněhule posvítíme pěkně zblízka. Proto čtěte a inspirujte se také!

Proč zařadit dětské sněhule vašim ratolestem do botníku?

Dětské sněhule jsou tzv. sázkou na jistotu. Jejich výhodou je zejména to, že příjemně zahřejí a také jsou pohodlné. Děti mohou vybírat mezi válenkami a klasickými sněhulemi. Při výběru dětských sněhulí se zaměřte zejména na jejich podrážku. Ta musí být dobře odpružená, aby zvládla vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Kvalitní dětské sněhule musí být nejen hřejivé, ale také dostatečně prodyšné. Ani v zimě by se neměla vašim ratolestem v obuvi potit chodidla. Sněhule pro děti by měly být zejména voděodolné. Zmíněnou vodoodpudivost podpoříte také aplikací kvalitní impregnace. Do výbavy můžete dále dětem pořídit i ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. Na válenky z pravé kůže však nedávejte nic tekutého. Semišové modely obuvi totiž nesnáší vlhkost. Rodiče a děti mohou sněhule pro chlapce a pro dívky vybírat i na základě designu. O něm si povíme více níže. Stylové sněhule dětské mohou mít mnoho podob. Kvalitní dětské sněhule seženete také na oblíbeném e-shopu CCC. Výběr je tu široký a ceny příjemně nízké.

Jaký design dětských sněhulí bude letos in?

Sněhule pro děti mohou mít nejrůznější design. Zaměříme-li se na barvy, budou v letošní sezóně in ty přírodní a pastelové. Modrá a růžová stále vede. Děti pak mohou vsadit i na černou nebo na bílou klasiku To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. Pro mladší děti jsou také jako stvořené sněhule s pohádkovými či se seriálovými prvky. Na dětských sněhulích tak můžeme objevit např. postavičky z Ledového království nebo z Mickey Mouse. No uznejte sami, kdo by je nemiloval! Sněhule pro dívky a pro chlapce v zmíněném designu jsou k dispozici také v kamenných prodejnách CCC. Zde s výběrem dětských sněhulí rozhodně nešlápnete vedle.

S čím dalším mohou děti kombinovat dívčí a chlapecké sněhule?

Dětské sněhule mohou vaše ratolesti nosit k nejrůznějším zimním doplňkům a oděvům. V letošní sezóně budou in zejména dětské sněhule v kombinaci se zimním overalem. Dětská kombinéza a overaly jsou velmi hřejivé a zakryjí vašim ratolestem celá záda. Pro starší děti jsou řešením i lyžařské kalhoty a péřové bundy. Dívčí válenky mohou slečny sladit i s pletenými šaty nebo s trapézovými a s plisovanými sukněmi. Dětské sněhule mohou nosit chlapci a dívky i ke klasickým riflím. Džínová móda je stále v kurzu a válenky si s ní dokonale rozumí. V zimním outfitu nezapomínejte ani na stylové módní doplňky. Ty by měly mít nejlépe stejnou barvu i strukturu, jako vybrané sněhule. Mohou se na nich objevit i stejné dekorativní prvky. Často se jedná např. o kožíšek. Ten může lemovat boty, ale může se objevit i na dětské zimní čepici nebo na lemu od dívčích nebo chlapeckých rukavic. Fantazii se meze nekladou. Nejen dětské sněhule, ale také doplňky jsou vám k mání u prodejce CCC. Tady si přijde na své každý milovník módy.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,2/5. Hodnotilo 59 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář