Soutěž o houpačku | Soutěž #2

Kategorie:

Konečně je to tady! Po velkém zájmu v první soutěži dneškem vyhlašujeme další! Nyní se jedná o poněkud více hodnotnou cenu. Soutěž končí 30. 11. 2016 v 18:00!

Buď "šik" při cvičení a vyhraj houpačku

Vyhlašujeme soutěž o dřevěnou houpačku s barevnými kuličkami.

Houpačku obdrží majitel zaslané fotografie, která od vás získá nejvíce hlasů. Zapojit se do soutěže i hlasování může každý.

Do této soutěže se přihlašujte přes formulář uvedený pod zadáním soutěže. Oproti minulé soutěži se fotografie nezasílají na email, ale vkládají přímo skrze přihlašovací formulář. Důsledně dodržujte především velikost fotografie, snímky větší než 400kB nebudou přijaty a přihláška se neuloží!

Vítězem se stane člověk, jehož fotografie obdrží do konce soutěže nejvíce hlasů. S přihlášením proto neotálejte.

Cenu do soutěže věnuje GabiGym

Základem produktů je Mini tělocvična FunFit, na jejíž čtyři ramena můžete zavěsit libovolný závěsný prvek, rovněž na Hrazdu domácí je možno umístit jakýkoli závěsný prvek a zároveň cvičit gymnastické cviky; či praktičtější (co do rozlohy) pro vás může být Stropní závěs nebo Dveřní závěs. Všechny tyto závěsné systémy mají multifunkční využití a vše je kompatibilní.

Novinky GabiGym si užívají děti jak v domácnostech, tak i v mateřských školách.

O tom, že jsou děti z těchto produktů opravdu nadšené, se můžete přesvědčit v těchto dvou krátkých videích: z domácího prostředí i z mateřské školy.

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 2,9/5. Hodnotilo 649 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář