Ve škole žije saň | Skutečné záhady - 2. díl

Je dobrým zvykem držet se od sklepa dál. Zvlášť ve starých velkých budovách. A naprosto samozřejmě ve starých velkých budovách, kde žijí skřítci. Jenže Adámek s Magdalénkou pro záchranu vlastní reputace, a také úkolu, museli podstoupit veliké nebezpečí a do sklepa se vydat. A setkali se tam s nečekaně příšerným domácím mazlíčkem neplechy Pidišpína.

Dnešek byl doopravdy prapodivný.

No posuďte sami: začalo to jako obyčejný krásný podzimní den. Těšila jsem se na odpoledne, jak si s dětmi vyrazíme ven a užijeme si trochu toho podzimního sluníčka. Nachytáme nějaký ten vitamín D, chápete.

Zkazila to ovšem hned z kraje odpoledne paní ředitelka, která mi v telefonu nesmlouvavě přikázala (přesně tak to bylo), abych se ihned dostavila do školy, protože moje děti prý provedly něco neslýchaného.

 

Kompletní příběh najdete níže v přiloženém PDF souboru.

favorite_border Přidat do oblíbených

Stáhnout přílohu

Přiložené soubory mohou stahovat jen přihlášení uživatelé! Přihlásit se

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 420 návštěvníků

Martina Macháčová

Martina Macháčová

Autorka Martina Macháčová ve svých příbězích spolu s jejími dvěma dětmi líčí neuvěřitelnosti skryté v úplně obyčejné základní škole. A děti, jako praví svědci, zachycují ty nejdramatičtější okamžiky ve svých obrázcích. Příběhy se zrodily na základě několika nevysvětlitelných zážitků, z nichž se mohl vyvodit jediný logický závěr: ve škole žijí skřítci. A jak se později ukázalo, skřítkové jsou ten nejmenší problém.

Přidejte komentář