Ve škole žijí bludičky | Skutečné záhady - 3. díl

Ano, děti sice na školní zahradě objevily  bludičky. A ano, jejich setkání samozřejmě zařídil Pidišpín. Jenže se ukázalo, že to největší nebezpečí, kterému jsou Adámek s Magdalénkou učeni čelit, aby zachránili sebe, paní ředitelku a nakonec i zlomyslného Pidišpína, nepředstavují bludičky, nýbrž tvor obývající zahrady běžně.

Když mi dnes už v devět hodin dopoledne zazvonil telefon a na displeji se objevil nápis „paní ředitelka“, okamžitě mě přepadlo zlé tušení. Myslí mi běžely představy o strašlivých trojhlavých saních, a tak ještě dřív, než mě roztrpčená paní ředitelka s jasně slyšitelným přemáháním slušně požádala, zda bych se mohla dostavit do školy, „nejlépe okamžitě“, jak to formulovala, byla jsem již v poklusu na cestě.

 

Kompletní příběh naleznete v přiloženém PDF souboru.

favorite_border Přidat do oblíbených

Stáhnout přílohu

Přiložené soubory mohou stahovat jen přihlášení uživatelé! Přihlásit se

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,1/5. Hodnotilo 475 návštěvníků

Martina Macháčová

Martina Macháčová

Autorka Martina Macháčová ve svých příbězích spolu s jejími dvěma dětmi líčí neuvěřitelnosti skryté v úplně obyčejné základní škole. A děti, jako praví svědci, zachycují ty nejdramatičtější okamžiky ve svých obrázcích. Příběhy se zrodily na základě několika nevysvětlitelných zážitků, z nichž se mohl vyvodit jediný logický závěr: ve škole žijí skřítci. A jak se později ukázalo, skřítkové jsou ten nejmenší problém.

Přidejte komentář