Výhody nápletů ocení každá maminka, která nechce zbytečně utrácet za oblečení

Kategorie: Nápady a návody Sponzorováno

Dost možná se to už stalo i vám. Kalhoty nebo trička stále dětem perfektně sedí – až na jednu maličkost. A tou jsou samozřejmě „čouhající“ ruce a nohy, jež se během několika měsíců vytáhly tak, že je zkrátka a dobře nutné koupit nové kousky do šatníku.

Ovšem nemusí jít o jediné řešení. Vsadit můžete také na náplety, které jsou stále ještě IN. A o co vlastně jde?

Ve hře není jen „výplň“ prostoru

Když se řekne náplet, vybaví se nám nejspíš složitě nastavované kalhoty a mikiny, které už na první pohled hlásají něco jako - „jsem po starším sourozenci.“ Naštěstí to však už v dnešní době vůbec není pravda. Moderní řešení v podobě nápletů se mohou pyšnit pestrou paletou barev a vzorů, takže ve finále vypadají spíše jako originální původní součást oděvu.

Můžete tak ušetřit za nákup nového oblečení, aniž byste se za šatník svého dítěte museli stydět. Náplety vám však pomohou i při samotném šití. Dokážou totiž konce rukávů nebo nohavic přivést do žádané a především odolné finální úpravy. Z původně módního kousku se tak rázem stane kousek téměř nezničitelný. A nemusí se uplatňovat jen na oblečení pro děti, skvěle jim to bude slušet třeba i na těhotenských kalhotách.

Co je to vlastně náplet

Jejich použití je vhodné už pro nejmenší děti. Jde totiž převážně o bavlnu, do níž je přimísena trocha elastanu, aby byla zajištěna pružnost nápletu za všech okolností. V galanterii tyto nezbytné pomocníky poznáte vedle vyšší gramáže (ta se obvykle pohybuje od 240 do 290 gramů) také podle svislého proužkování.

A vsadit můžete samozřejmě i na různé šířky, takže nikdy není problém přizpůsobit finální vzhled a rozměry oblečení právě potřebám vašeho dítěte. A kde koupit náplety v mnoha provedeních a za dobré ceny? Jděte k expertům do e-shopu Bubulakovo.cz.

Zdroj obrázku:

Bubulakovo.cz

favorite_border Přidat do oblíbených

hodnocení

Průměrné hodnocení: 3,0/5. Hodnotilo 192 návštěvníků

Michal Kuba

Michal Kuba

V červnu 2016 jsem založil projekt "Zabav-Děti". Jeho primárním cílem je nabízet inspiraci pro práci s dětmi. Je určený především rodičům, učitelům, vychovatelům a vedoucím kroužků. Více než 10 let působím jako vedoucí ve skautském oddíle v Brně.

Přidejte komentář